Meld je hier aan voor de 15 euro lessen. 

 Lesagenda

Groepslessen: Elke week een golfles voor maar 15 euro

Groepslessen: Start vanaf 1 maart met het volgen van het 15 euro golflessen-concept. De ideale golflessen voor iedere beginner én geoefende golfer op golfbaan Crimpenerhout.

Een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om beter te worden in het golfspel. Voor deze groepslessen met minimaal 4 en maximaal 8 personen kun je instromen met elk niveau.
De groepslessen staan gepland in onze agenda en kunnen vooraf per uur ingeboekt worden. Hartstikke makkelijk dus.

Kosten

1 les 15 euro
10 lessen 140 euro.

De lessen zijn zelfs inclusief oefenballen.

Lesdagen

De lessen kunnen worden gevolgd tussen 1 maart en 1 oktober 2024 en worden op verschillende momenten in de week gegeven op maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond, vrijdag en zaterdag en zondag de hele dag door.

Instromen kan op ieder moment

Inschrijving

Voorlopig is het aanmelden nog even via joep@nederlandgolf.nl. Of via de aanmeldinformatie hieronder. Als je jezelf hebt aangemeld, nemen wij contact met je op voor de planning van de lessen.

Direct inschrijven.

Via dit formulier schrijf je in voor deze cursus, wedstrijd of evenement, beschikbaarheid en locaties is in het formulier te bekijken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen. Na inschrijving en betaling wordt je reservering verwerkt.