Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Groepslessen: 3 maanden lang onbeperkt golflessen volgen vanaf 100,-

Voor iedere beginner én geoefende golfer die zijn spel wil verbeteren bieden wij het onbeperkte lesconcept aan op meerdere aangesloten locaties. Een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om beter te worden in het golfspel. Voor deze groepslessen met minimaal 3 en maximaal 8 personen kun je instromen met elk niveau. 
De groepslessen staan gepland op de website en kunnen vooraf per uur ingeboekt worden. Hartstikke makkelijk dus. De lessen variëren in fullswing, putten, chippen, pitchen, bunker en Driver. 

Kosten

Voor een vast bedag kun je 3 maanden lang (tot 1 oktober) onbeperkt groepslessen volgen op een aantal van onze locaties. Afhankelijk van de locatie kunnen de kosten variëren. In het tabel hieronder kun je de verschillende voorwaarden per locatie vinden.

Lesdagen

De lessen kunnen worden gevolgd tussen 1 juli en 1 oktober 2021 en worden verspreid over verschillende momenten in de week gegeven. De lessen staan vooraf gepland in onze lesagenda. Om de inschrijving voor iedereen goed mogelijk te houden kun je maximaal 2 lessen vooruit plannen.

Inschrijving

Inschrijven voor het onbeperkte lesconcept kan hier onder op de website.
Als je jezelf hebt aangemeld nemen wij contact met je op voor de planning van de lessen.

Silver Bird
Basistarief Leden Birdy Club Oefenballen Deelnemers Lesmomenten Professionals
Clubgolf Sparta
(Capelle a/d/ IJssel)
€ 145,- € 120,- lestegoed
    t.w.v. € 25,- 
3 t/m 8  wisselend gedurende
week en weekend
meerdere vaste
professionals
Clubgolf Driebergen
(Driebergen)
€ 120,- € 100,- Onbeperkt 
tijdens lessen
3 t/m 6 Di + Do 17.00 - 20.00
 Zo 10.00 - 15.00
Bob de Boer

Direct inschrijven.

Via dit formulier schrijf je in voor deze cursus, wedstrijd of evenement, beschikbaarheid en locaties is in het formulier te bekijken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen. Na inschrijving en betaling wordt je reservering verwerkt.

Golfschool Sparta.

Bermweg 141
2907 LE Capelle ad IJssel