Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Onbeperkt golfles en je spel verbeteren

Groepslessen: onbeperkt golflessen volgen voor maar €150,-

Voor iedere beginner én geoefende golfer die zijn spel wil verbeteren bieden wij het onbeperkte lesconcept aan op onze locatie golfbaan Crimpenerhout. Een zeer betaalbare, gezellige en ontspannen manier om beter te worden in het golfspel. Voor deze groepslessen met minimaal 3 en maximaal 8 personen kun je instromen met elk niveau. 
De groepslessen staan gepland in onze agenda en kunnen vooraf per uur ingeboekt worden. Hartstikke makkelijk dus. 

Kosten

Voor €175,- kun je het hele jaar onbeperkt groepslessen volgen.  Voor leden van de Birdy Club en golfbaan Crimpenerhout zijn de kosten slechts €150,-. De lessen zijn exclusief oefenballen. 

Lesdagen

De lessen kunnen worden gevolgd tussen 1 juni en 1 oktober 2021 en worden verspreid over verschillende momenten in de week gegeven op maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond, vrijdag en zaterdag en zondag de hele dag door. 

Inschrijving

Inschrijven voor het onbeperkte lesconcept kan hier onder op de website.
Als je jezelf hebt aangemeld nemen wij contact met je op voor de planning van de lessen.

Afbeelding bij Onbeperkt golfles en je spel verbeteren

Direct inschrijven.

Via dit formulier schrijf je in voor deze cursus, wedstrijd of evenement, beschikbaarheid en locaties is in het formulier te bekijken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen. Na inschrijving en betaling wordt je reservering verwerkt.