Meld je hier aan voor de 15 euro lessen. 

 Lesagenda

VOL

Golfreis Turkije februari 2024

DEFINITIEF SCHEMA
24 februari
10.40 uur Schiphol
12.40 uur Vlucht naar Antalya
19.30 uur Aankomst Hotel
20.30 uur Eten

25 februari
10.00 uur vertrek naar baan 
10.45 uur Golfles
12.39 uur Starttijd Sueno Dunes
18.30 uur klaar met bieren
20.00 uur Eten

26 februari
11.15 uur vertrek naar baan 
12.00 uur Golfles 
13.40 uur Starttijd Faldo King 
19.00 uur klaar met bieren
20.00 uur Eten

27 februari
9.00 uur vertrek naar baan 
9.45 uur Golfles 
11.30 uur Starttijd Pasha 
17.30 uur klaar met bieren
19.30 uur Eten

28 februari
10.45 uur vertrek naar baan 
11.30 uur Golfles 
13.20 uur Starttijd Faldo Prince 
19.00 uur klaar met bieren
20.00 uur Eten

29 februari
08.30 uur vertrek naar baan 
09.00 uur inslaan 
10.20 uur Starttijd Sultan 
16.30 uur klaar met bieren
19.30 uur Eten

01 maart
11.15 uur vertrek naar baan 
12.00 uur Golfles 
13.40 uur Starttijd Faldo Queen 
19.00 uur klaar met bieren
20.00 uur Eten

02 maart
14.00 uur pick-up hotel 
17.00 uur Vlucht naar Schiphol
19.30 uur Aankomst Hotel
20.30 uur Eten


EXTRA INFORMATIE
We hebben voor onze reis in februari 2024 een unieke locatie gereserveerd in Turkije: 5***** locatie het hotel Cornelia De Luxe. Een gerenommeerd hotel met prachtige faciliteiten en heerlijk eten op basis van Ultra All-Inclusive. We hebben starttijden gereserveerd op schitterende golfbanen in de directe omgeving van ons hotel. Daarnaast krijg je 4 ochtenden extra training zodat je de golfronde perfect geprepareerd kan beginnen! Een programma om je vingers bij af te likken.

Dus wil je jouw spel een flinke ‘boost’ geven of het koude weer in Nederland ontvluchten voor de Turkse winterzon? En wil je dat doen in een ontspannen vakantiesfeer? Aarzel dan niet en schrijf je snel in voor deze reis naar Turkije.Je ontvangt na inschrijving een inschrijfformulier ter bevestiging van jouw deelname.

DATA
24 februari t/m 02 maart 2024

KOSTEN
De reissom bedraagt €1.795,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag 1- persoonskamer €200

De reissom is inclusief:
* Vlucht Amsterdam – Antalya v.v. incl. transfers van/naar hotel;
* Verblijf op basis van all-inclusive in het 5* hotel Cornelia De Luxe;
* 30 uur training/begeleiding van de professionals van de Golfschool;
* Transfers van/naar de golfbanen;
* Greenfees voor het spelen op prachtige golfbanen.
* Volledige begeleiding door onze professionals
* Oefenballen tijdens de lessen

De reissom is exclusief:
* Buggy-en trolleyhuur tijdens het spelen
* Drankjes op externe golfbanen (nacalculatie)

Inschrijving:
Inschrijven verloopt via onze app. Druk op deze link. Even inloggen en aanmelden in de app.
Nadat je bent ingeschreven op de lijst volgt binnen een paar dagen een bevestiging en een factuur. Ongeveer twee maanden voordat de reis begint volgt een groepsapp. Daar vertellen we alle overige informatie en kan je jouw vragen stellen.

Voor meer informatie kan je terecht bij joep@nederlandgolft of een whatsapp-bericht naar Joep 06-29065151.

Vertrekdata

Status Vertrek Terug
In verleden 24-02-2024 02-03-2024

Faciliteiten.

Airport Shuttle
Binnenzwembad
Ontbijt
all inclusive
full service
airco
5 sterren

Lounges/bars
topbanen
wellness
5 greenfees 18 holes
5 dagen golfles
perfecte oefenfaciliteiten
volledige begeleiding

PGA professionals
ontbijtbuffet
lunchbuffet
dinerbuffet
entertainment
retourvlucht Amsterdam/Antalya

Cornelia De Luze Resort.

Belek Ileribasi Mevkii, 07506 Antalya 0
07506 Belek


Golfbanen.

 • Pasha - Sirene Golf

  Pasha - Sirene Golf

  De Pasha-baan is behoorlijk moeilijk en biedt een combinatie van uitdagingen om zowel de hoge als de lage handicapper op de proef te stellen tijdens een golfvakantie in Turkije. Lastige doglegs, slim geplaatste bunkers en lastige greens zorgen ervoor dat zelfs de doorgewinterde golfer goed over elk schot moet nadenken. Ondanks de uitdagingen is het een baan waar je ongeacht je niveau van kunt genieten, omdat de kortere lengte en de royale fairways goed zijn voor eigenzinnige slagen. Torenhoge parasoldennen, kristalheldere meren en het met sneeuw bedekte Taurusgebergte vormen een prachtig decor voor de baan terwijl deze zich een weg baant door de bossen van Belek. De rustige omgeving wordt alleen onderbroken door de roep van het embleem van de Antalya Golf Club, de Hopvogels.

 • Sultan - Sirene Golf

  Sultan - Sirene Golf

  Stel jezelf voor op de opening tee van de illustere PGA Sultan course, de mediterrane bries die de geur van zout en vrijheid door de lucht verspreidt. Deze baan is ontworpen door het brein van European Golf Design en Senior Tour Pro David Jones en is meer dan een serie holes. Het is een verhalend podium, waarbij elke hole een unieke handeling is die zijn eigen strategie en finesse vereist.

 • Sueno Dunes

  Sueno Dunes

  Met gladde duinen, strategische uitdagingen en pittoreske uitzichten zet Sueno Golf een nieuwe standaard voor het golfspel in Turkije. De lay-out van het resort, the Dunes, maakt gebruik van de natuurlijke zandheuvels en reflecteert de links traditie van baanontwerp en constructie. De mix van spectaculaire uitzichten, eiland 'greens' en bunkers heeft Sueno Dunes gezegend met een echt speciale omgeving. De par 69 Dunes baan ligt ook voor het hoofdgebouw van het hotel. De Dunes maakt gebruik van de natuurlijke zandduinen en reflecteert de links traditie van golfbanen met een spectaculair uitzicht.

 • Faldo - KING

  Faldo - KING

  De King Course is een van de drie 18-holes combinaties bij Cornelia Golf Club. De uitdagende 27 holes kampioenschapsgolf van de club, ontworpen door Faldo Design, werd in november 2006 geopend. De golfbaan, die het middelpunt vormt van het Cornelia Golf Resort, is ontworpen in een natuurlijke omgeving tussen grote dennen en natuurlijk zand. Een brede duinrug loopt dwars over de baan en vormt een belangrijk onderdeel van een aantal holes, met op veel holes verhoogde tees en greens. De King Course van Cornelia Golf Club, die de voorste negen van de Prince Course als achterste negen omvat, is 6.373 meter lang. Par is 72.

 • Faldo - QUEEN

  Faldo - QUEEN

  De Queen Course is een van de drie 18-holes combinaties bij Cornelia Golf Club. De uitdagende 27 holes kampioenschapsgolf van de club, ontworpen door Faldo Design, werd in november 2006 geopend. De golfbaan, die het middelpunt van Cornelia Golf Resort vormt, is ontworpen in een natuurlijke omgeving tussen grote dennen en natuurlijk zand. Een brede duinrug loopt dwars over de baan en vormt een belangrijk onderdeel van een aantal holes, met op veel holes verhoogde tees en greens. De Queen-baan van Cornelia Golf Club, die de voorste negen van de King Course als achterste negen omvat, is 6.411 meter lang. Par is 72.

 • Faldo - PRINCE

  Faldo - PRINCE

  De Prince Course is een van de drie 18-holes combinaties op de Cornelia Golf Club. De uitdagende 27 holes kampioenschapsgolf van de club, ontworpen door Faldo Design, werd in november 2006 geopend. De golfbaan, die het middelpunt vormt van het Cornelia Golf Resort, is ontworpen in een natuurlijke omgeving tussen grote dennen en natuurlijk zand. Een brede duinrug loopt dwars over de baan en vormt een belangrijk onderdeel van een aantal holes, met op veel holes verhoogde tees en greens. De Prince Course van Cornelia Golf Club, die de voorste negen van de Queen Course als achterste negen omvat, is 3.181 meter lang en de par is 36.

Meer golfreizen.