Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Laatste 5 plaatsen

Volledig georganiseerde golfreis naar zuid Spanje

De zomer is voorbij, maar nog niet in Spanje! De zuid-Spaanse kust is de perfecte plek om te genieten van de herfst/winterzon met lekkere temperaturen, mooie golfbanen en super hotels. Met een gemiddelde temperatuur van 24 graden is het erg goed vertoeven.

Daarom hebben we van 25 okt t/m 1 nov 2022 een 8 daagse golfreis georganiseerd naar het fantastische golfresort El Romido in de Huelva, Zuid Spanje. Een prachtig hotel met twee 18 holes golfbanen: El Romido South en El Rompido North. Twee uitdagende en iconische golfbanen in een natuurreservaat omringd door lagunes en pijnbomen.  Kortom, zeker de moeite waard om mee te gaan!

We hebben de golfreis geboekt op basis van Semi-All inclusive.
Dit betekent dat het ontbijt en diner inclusief is én dat vanaf 17.00 tot 24.00 de drank volledig is afgekocht. Helemaal top dus!

 

Afbeelding bij Volledig georganiseerde golfreis naar zuid Spanje

Deze golfreis is inclusief

 • Retourvlucht Rotterdam/Faro incl. transfer van en naar hotel
 • Verblijf op basis van semi-all inclusive in het 4**** Precise resort El Rompido
 • 3x 18 holes greenfees op El Rompido North
 • 2x 18 holes greenfees op El Romido South
 • 7x ontbijt in het hotel
 • 7x diner in het hotel
 • Drank afgekocht tussen 17.00 - 24.00
 • 1 of 2x 18 holes golfen met de professional
 • 4x golftraining in het ochtendprogramma

El Rompido golf en beach resort

Het uitstekende en comfortabele Precise Resort El Rompido ligt in een beschermd natuurgebied met veel pijnboombossen en wordt omringd door twee prachtbanen: El Rompido South en North. Het hotel kenmerkt zich door het moderne interieur en trendy design. Op een aantal kilometers afstand vindt u het vissersdorp El Rompido met heerlijke restaurantjes en het strand wat bereikbaar is per bootje.

De faciliteiten van de locatie zijn op topniveau en met een binnenzwembad, jacuzzi, poolbar en een goed restaurant maken de golfreis compleet.

Afbeelding bij El Rompido golf en beach resort

Kosten

De kosten voor deze volledig verzorgde 8 daagse golfreis zijn:

Basistarief Leden Birdyclub
2 persoonskamer € 1745,- € 1699,- 
1 persoonskamer  € 200,- € 170,-

Omdat wij het leuk vinden dat je als lid van de Birdyclub mee gaat geven wij je dus nog €30,- extra korting op een 1 persoonskamer!

Inschrijven verloopt via inschrijving onderaan deze pagina.
Na inschrijving ontvang je een aanmeldingsfomulier waarmee je jouw deelname bevestigt.

Voor meer informatie en inschrijving kun je ook terecht bij Rick 06-29051466 of Rick@nederlandgolft.nl

Afbeelding bij Kosten

Vertrekdata

Status Vertrek Terug
Inschrijven mogelijk 25-10-2022 01-11-2022

Golf El Rompido.

Av. Playas de Cartaya 0
21459 Huelva


Golfbanen.

 • El Rompido North en South

  El Rompido North en South

  “36 holes of nature…” is undoubtedly the best way to describe the Golf el Rompido golf course. Both of the courses, created by prestigious Spanish designer Alvaro Arana, represent a new concept in golf, where the fundamental objective is respect for the environment. A total absence of buildings throughout the golf course means that nature is the center of attention and manifests itself with all of its force, enveloping the golfer and creating unique sensations. Golf lovers will find that all of their expectations are met and can put their skill and technique to the test on either of the courses.

Reserveer nu!

Via dit formulier schrijf je in voor deze cursus, wedstrijd of evenement, beschikbaarheid en locaties is in het formulier te bekijken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen. Na inschrijving en betaling wordt je reservering verwerkt.

Meer golfreizen.