Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Op meerdere locaties.

Onze aangesloten golfscholen met top kwaliteit golfprofessionals staan wekelijks in heel Nederland voor je klaar om je kennis te laten maken met de golfsport.

De laagste prijs.

De goedkoopste golfcursus van Nederland. Wij maken golf voor iedereen toegankelijk.

100% Slagingsgarantie.

In de cursus wordt de theorie uitgebreid behandeld en afgesloten met een examen zodat je er klaar voor bent om de baan op te gaan.

Haal nú je GVB en ga direct de baan in!

In 2021 betaal je geen €179,- maar slechts €129,- voor de cursus en kun je direct de baan in!

Onze GVB cursus bestaat uit 2 intensieve lesdagen, onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen die van belang zijn voor het behalen van uw GVB (clubhandicap 54). Een theoriecursus staat uiteraard ook op het programma. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met een link voor een online theoriecursus waardoor je de belangrijkste regels kunt bestuderen en proefexamens thuis alvast kunt oefenen. De GVBcursus wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij er een 100% garantie wordt geboden.

De beste deal van Nederland met 100% garantie:

 • Twee volle dagen golfles van een gediplomeerde PGA golfprofessional;
 • Online theorie oefenen;
 • Theoriecursus;
 • Handicap 54 / GVB examen;
 • Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen;
 • 100% garantie;
 • Exclusief lunchmogelijkheid voor 10,- per dag;
 • Exclusief 9 holes qualifying;

Meld je aan via onze evenementenkalender en kies een dag in het aanmeldformulier.


De kosten zijn in 2021 slechts €129,-

Dagindeling

Programma dag 1
09.30 Ontvangst
10.00  Chippen
10.45  Putten
11.30 Fullswing 
12.15 Lunchpauze (niet inclusief)
13.00 Theorie les (ter voorbereiding op het theorie-examen)
14.30 Leren golfen in de praktijk

Programma dag 2
10.00  Chippen  / Bunker
11.30  Pitchen / Swing
13.00  Lunchpauze (niet inclusief)
14.00  Theorie-examen
15.00 Leren golfen in de praktijk

Qualifying praktijk voor Handicap 54

9 holes golfen voor handicap 54

Indien je slaagt voor het examen en voldoende vaardig bent krijg je na de cursus je officiële baanpermissiebewijs zodat je kunt gaan golfen en daarmee het GVB af te ronden. Dit kun je 7 dagen per week doen op een van de bij ons aangesloten golfbanen en is altijd voor eigen rekening. 
De aangesloten banen zijn de Hoge Dijk in Abcoude, The Mondial in Houten, Tespelduyn in Noordwijkerhout of op Crimpenerhout in Krimpen a/d Lek. Deze golfronde loop je altijd met iemand die in het bezit is van handicap 54 of beter omdat de kaart afgetekend dient te worden. Na het lopen van je eerste kaart mag je uiteraard overal golfen waar je zelf wilt.

De gelopen kaart voorzien van handtekeningen kun je scannen en per mail opsturen naar de met ons samenwerkende vereniging: Stichting ClubGolf. Na goedkeuring ontvang je jouw digitale handicap-pas binnen een paar dagen.

Registratie

Registratie Stichting ClubGolf

Om het examen af te kunnen leggen dient iedere golfer lid te zijn van een bij de Nederlandse golf-federatie aangesloten vereniging met examenbevoegdheid. Stichting ClubGolf neemt het examen tijdens de cursus af en verzorgt daarmee direct je baanpermissie en handicapregistratie die je vervolgens jaarlijks ontvangt tot wederopzegging. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €79,00 per jaar en dit eerste lidmaatschap loopt minimaal tot eind volgend jaar. De kosten voor het huidige jaar (tot 31 december 2021), inclusief golf WA-verzekering en zes keer per jaar het golfmagazine, nemen wij voor onze rekening en zitten in het cursusbedrag. Dit jaar is dus all-inclusive
Vanaf het seizoen 2022 wordt de registratie dus weer jaarlijks afgeschreven. Je dient hiervoor nog wel een machtiging te tekenen tijdens de golfcursus waarmee we de uitgave van je pasje kunnen blijven continueren.

Afbeelding bij Registratie

Reserveer nu!

Via dit formulier schrijf je in voor dit evenement of vraag je geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen.

Veelgestelde vragen.

 • Hoe kan ik mijn GVB halen?
 • Mag ik zonder GVB op een golfbaan spelen?
 • Welk golfmateriaal heb ik nodig voor de GVB cursus?
 • Heb ik voor de GVB cursus golfervaring nodig?
 • Is het golfregel-examen moeilijk en kan ik het oefenen?
 • Kan ik na de cursus direct golfen op een golfbaan?
 • Is het raadzaam voor of na de cursus golflessen volgen?