Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Op meerdere locaties.

Onze aangesloten golfscholen met top kwaliteit golfprofessionals staan wekelijks in heel Nederland voor je klaar om je kennis te laten maken met de golfsport.

De laagste prijs.

De goedkoopste golfcursus van Nederland. Wij maken golf voor iedereen toegankelijk.

100% Slagingsgarantie.

In de cursus wordt de theorie uitgebreid behandeld en afgesloten met een examen zodat je er klaar voor bent om de baan op te gaan.

Haal nú je GVB en krijg 2 gratis golflessen cadeau!

In 2020 betaal je geen €149,- maar slechts €99,- voor de cursus en je krijgt ook nog eens 2 golflessen van ons cadeau!

Onze GVB cursus bestaat uit 2 intensieve lesdagen, onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen die van belang zijn voor het behalen van uw GVB (clubhandicap 54). Een theoriecursus staat uiteraard ook op het programma. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met een link voor een online theoriecursus waardoor je de belangrijkste regels kunt bestuderen en proefexamens thuis alvast kunt oefenen. De GVBcursus wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij er een 100% garantie wordt geboden.

De beste deal van Nederland met 100% garantie:

 • Twee volle dagen golfles van een gediplomeerde PGA golfprofessional;
 • Online theorie oefenen;
 • Theoriecursus in de praktijk;
 • Handicap 54 / GVB examen;
 • Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen;
 • 100% garantie;
 • Exclusieve kortingen;
 • 2 gratis golflessen die je direct kunt volgen na de cursus;

Meld je aan via onze evenementenkalender en kies een dag in het aanmeldformulier.


De kosten zijn in 2020 slechts €99,-

Dagindeling

Programma dag 1
09.30 Ontvangst
10.00  Chippen
10.45  Putten
11.30 Fullswing 
12.15 Lunchpauze
13.00 Theorie les (ter voorbereiding op het theorie-examen)
14.30 Leren golfen in de praktijk

Programma dag 2
10.00  Chippen  / Bunker
11.30  Pitchen / Swing
13.00  Lunchpauze
14.00  Theorie-examen
15.00 Leren golfen in de praktijk

2 golflessen cadeau

Pak direct door met het volgen van lessen

Na het volgen van de cursus krijg je van ons 2 gratis golflessen cadeau! Registreer jezelf na de cursus in onze lesagenda via boekeenles.nl. De lessen staan op vaste momenten door de hele week gepland op onze locaties in Capelle aan den IJssel en Driebergen en kun je inboeken aan de hand van je eigen agenda. Ook hier zitten benodigd materiaal inbegrepen.

Afbeelding bij 2 golflessen cadeau

Praktijkexamen

9 holes golfen voor handicap 54

Indien je slaagt voor het examen en voldoende vaardig bent krijg je na de cursus je officiële baanpermissiebewijs zodat je kunt gaan golfen en daarmee het GVB af te ronden. Dit kun je 7 dagen per week doen op een van de bij ons aangesloten golfbanen en is altijd voor eigen rekening. 
De aangesloten banen zijn de Hoge Dijk in Abcoude, The Mondial in Houten, Tespelduyn in Noordwijkerhout of op Crimpenerhout in Krimpen a/d Lek. Deze golfronde loop je altijd met iemand die in het bezit is van handicap 54 of beter omdat de kaart afgetekend dient te worden. Na het lopen van je eerste kaart mag je uiteraard overal golfen waar je zelf wilt.

De gelopen kaart voorzien van handtekeningen kun je scannen en per mail opsturen naar de met ons samenwerkende vereniging: Stichting ClubGolf. Na goedkeuring ontvang je jouw digitale handicap-pas binnen een paar dagen.

Registratie

Registratie Stichting ClubGolf

Om het examen af te kunnen leggen dient iedere golfer lid te zijn van een bij de Nederlandse golf-federatie aangesloten vereniging met examenbevoegdheid. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €79,00 per jaar. Stichting ClubGolf neemt het examen af en verzorgt je baanpermissie en handicapregistratie die je vervolgens jaarlijks ontvangt tot wederopzegging. De kosten voor het huidige jaar (tot 31 december 2020), inclusief WA-verzekering en zes keer per jaar het golfmagazine, zitten in het cursusbedrag. Het eerste jaar is dus all-inclusive!
Vanaf het seizoen 2021 wordt de registratie weer jaarlijks afgeschreven. Hiervoor dien je een machtiging te tekenen aan het begin van de golfcursus.

Afbeelding bij Registratie

Reserveer nu!

Via dit formulier schrijf je in voor dit evenement of vraag je geheel vrijblijvend informatie aan over de kosten, beschikbaarheid en faciliteiten. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen.

Veelgestelde vragen.

 • Hoe kan ik mijn GVB halen?
 • Mag ik zonder GVB op een golfbaan spelen?
 • Welk golfmateriaal heb ik nodig voor de GVB cursus?
 • Heb ik voor de GVB cursus golfervaring nodig?
 • Is het golfregel-examen moeilijk en kan ik het oefenen?
 • Kan ik na de cursus direct golfen op een golfbaan?
 • Is het raadzaam voor of na de cursus golflessen volgen?