Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Op meerdere locaties.

Onze aangesloten golfscholen met top kwaliteit golfprofessionals staan wekelijks in heel Nederland voor je klaar om je kennis te laten maken met de golfsport.

De laagste prijs.

De goedkoopste golfcursus van Nederland. Wij maken golf voor iedereen toegankelijk.

100% Slagingsgarantie.

In de cursus wordt de theorie uitgebreid behandeld en afgesloten met een examen zodat je er klaar voor bent om de baan op te gaan.

Haal nú je GVB en ga direct de baan in!

In 2021 betaal je geen €179,- maar slechts €129,- voor de cursus en kun je direct de baan in!

Onze GVB cursus bestaat uit 2 intensieve lesdagen, onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals, waarin alle basisvaardigheden aan bod komen die van belang zijn voor het behalen van uw GVB (clubhandicap 54). Een theoriecursus staat uiteraard ook op het programma. Om de regels van te voren goed te kunnen oefenen hebben we de 'HELLO CADDY-app' ontwikkelt waarmee je de belangrijkste regels kunt bestuderen en proefexamens thuis alvast kunt oefenen. Deze app kun je downloaden in de app-store op je telefoon of tablet en wordt uiteindelijk ook de app waar je handicap op wordt bijgehouden. De GVBcursus wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij er een 100% garantie wordt geboden en je krijgt ook nog eens 2 gratis golflessen die je direct na de cursus kunt volgen.

De beste deal van Nederland met 100% garantie:

 • Twee volle dagen golfles van een gediplomeerde PGA golfprofessional;
 • Online theorie oefenen;
 • Theoriecursus;
 • Handicap 54 / GVB examen;
 • Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen;
 • 100% garantie;
 • Exclusief lunchmogelijkheid;
 • Exclusief 9 holes qualifying;
 • Inclusief 2 gratis golflessen tussen 1 april en 1 oktober

Meld je aan via onze evenementenkalender en kies een dag in het aanmeldformulier.


De kosten zijn in 2021 slechts €129,-

Dagindeling

Programma dag 1
09.30 Ontvangst
10.00  Chippen
10.45  Putten
11.30 Fullswing 
12.15 Lunchpauze (niet inclusief)
13.00 Theorie les (ter voorbereiding op het theorie-examen)
14.30 Leren golfen in de praktijk

Programma dag 2
10.00  Chippen  / Bunker
11.30  Pitchen / Swing
13.00  Lunchpauze (niet inclusief)
14.00  Theorie-examen
15.00 Leren golfen in de praktijk

2 golflessen van ons cadeau

Na het volgen van de cursus krijg je van ons 2 gratis golflessen cadeau! Na de cursus kun je jezelf registreren in onze lesagenda via boekeenles.nl. Wij koppelen na aanmelding een leskaart met 2 gratis golflessen aan jouw account. De lessen staan op vaste momenten door de hele week gepland op onze locaties in Capelle aan den IJssel en Driebergen ( binnenkort ook op Noordwijkerhout, Amsterdam en de Wouwse Plantage) en kun je inboeken aan de hand van je eigen agenda. Ook hier zitten benodigd materiaal bij inbegrepen.

Qualifying praktijk voor Handicap 54

9 holes golfen voor handicap 54

Indien je slaagt voor het examen en voldoende vaardig bent krijg je na de cursus je officiële baanpermissiebewijs zodat je kunt gaan golfen en daarmee het GVB af te ronden. Dit kun je 7 dagen per week doen op een van de bij ons aangesloten golfbanen en is altijd voor eigen rekening. 
De aangesloten banen zijn de Hoge Dijk in Abcoude, The Mondial in Houten, Tespelduyn in Noordwijkerhout, De Turvaert in Rijsbergen, Wouwse Plantage in Bergen op Zoom (Let op! hier alleen met Pro), Golfpark Langeloo in Haaksbergen of op Crimpenerhout in Krimpen a/d Lek. Deze golfronde loop je altijd met iemand die in het bezit is van handicap 54 of beter omdat de kaart afgetekend dient te worden. Na het lopen van je eerste kaart mag je uiteraard overal golfen waar je zelf wilt.

De gelopen kaart voorzien van handtekeningen kun je scannen of een foto van maken en per mail opsturen naar de met ons samenwerkende vereniging: Stichting ClubGolf. Na goedkeuring ontvang je jouw digitale handicap-pas binnen een paar dagen.

Registratie Birdy Club

Om het examen af te kunnen leggen dient iedere golfer lid te zijn van een bij de Nederlandse golf-federatie aangesloten vereniging met examenbevoegdheid. De Birdy Club neemt het examen tijdens de cursus af en verzorgt daarmee direct je baanpermissie en handicapregistratie die je vervolgens jaarlijks ontvangt tot wederopzegging. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €79,00 per jaar en dit eerste lidmaatschap loopt minimaal tot eind volgend jaar. De kosten voor het huidige jaar (tot 31 december 2021), inclusief golf WA-verzekering en zes keer per jaar het golfmagazine, nemen wij voor onze rekening en zitten in het cursusbedrag. Dit jaar is dus all-inclusive
Vanaf het seizoen 2022 wordt de registratie dus weer jaarlijks afgeschreven. Het lidmaatschap wordt minimaal 1 jaar gecontinueerd en je dient hiervoor nog wel een machtiging te tekenen tijdens de golfcursus waarmee we de uitgave van je pasje kunnen blijven continueren.

Afbeelding bij Registratie Birdy Club

Alle informatie op een rij

Download hier onze flyer met alle informatie over de GVB cursus op een rij.

Reserveer nu!

Via dit formulier schrijf je in voor deze cursus, beschikbaarheid en locaties is in het formulier te bekijken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen. Na inschrijving en betaling wordt je reservering verwerkt.

Veelgestelde vragen.

 • Hoe kan ik mijn GVB halen?
 • Mag ik zonder GVB op een golfbaan spelen?
 • Welk golfmateriaal heb ik nodig voor de GVB cursus?
 • Heb ik voor de GVB cursus golfervaring nodig?
 • Is het golfregel-examen moeilijk en kan ik het oefenen?
 • Kan ik na de cursus direct golfen op een golfbaan?
 • Is het raadzaam voor of na de cursus golflessen volgen?