Meld je hier aan voor de 15 euro lessen. 

 Lesagenda

9 holes (eind 2023).

Chi Chi is een venue waar de golfer een 9 holes baan loopt in een uurtje. Aantrekkelijk voor beginners en toch uitdagend voor ervaren spelers.

Golf met de WOW-factor.

Vergeet de golfclub met duur lidmaatschap en dresscodes. Iedereen is welkom bij onze ultramoderne ­driving range met ongekend veel afslagpunten, bays, pro-studio’s, oefengebieden, interactieve golf games.

Locatie.

Dé golf entertainment experience van Nederland. Gelegen aan het Noorderpark bij Utrecht.

golflessen in Utrecht.

Chi Chi The Golf Venue.

Gageldijk 1
3566 ME Utrecht


Chi Chi Golf Entertainment Venue Fun for everyone

Een uniek golf entertainment concept

Golf is een sport voor iedereen geworden. Voor jong en oud en alle rangen en standen.
Golf is zelfs al de derde sport van het land. Nederland telt nu ruim 350.000 golfers.
Maar hun wensen veranderen. Veel mensen vinden de 18-holes banen bij traditionele golfclubs duur en vooral tijdrovend. Een gat in de markt waar de initiatiefnemers van Chi Chi slim op inspelen. Door golf-entertainment te verbinden met een 9-holes baan, ontstaat een volstrekt nieuw en uniek golfbelevingsconcept in Nederland. Gelegen in het prachtige Utrechtse Noorderpark.

Golf meets gaming! Wie slaat het verst? Wie scoort het best? Wie slaat het dichtst bij de hole? Oefen je golfspel en deel alles online. Mogelijk dankzij de Inrange baltechnologie die elke balbeweging en -locatie registreert. Een échte gamechanger! Golf was nog nooit zo leuk en spannend. Voor iedereen, jong en oud.

9 holes is the name of the game

Chi Chi is een venue waar de golfer een 9 holes baan loopt in een uurtje. Aantrekkelijk voor beginners en toch uitdagend voor ervaren spelers. Waar je als niet-golfer op een leuke manier kennis maakt met golf, op je eigen verwarmde afslagplaats. Een plek waar iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt. Waar je je met vrienden, collega’s en familie geweldig amuseert. Waar je heerlijk een hapje kan eten en drinken in een stijlvolle bar. 

Vernoemd naar Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez

Pro-golfer ‘Chi Chi’ Rodríguez heeft vele successen op zijn naam. Een flamboyante entertainer die het publiek volledig in zijn greep had. Een tovenaar en entertainer met de golfclub, beroemd geworden met de ‘toreador’ signature: de manier waarop hij zijn putter als een zwaard weg stak. Een topgolfer die lak had aan traditionele golfconventies. Net als de venue Chi Chi.
Een man met een verfijnde stijl. Altijd dressed to impress, maar ook toegankelijk en met een groot hart. Zo is hij tegenwoordig ambassadeur van zijn non-profit organisatie in Florida, waarbij hij jongeren uit risicogroepen op academisch, economisch en sociaal vlak verder helpt middels het golfspel. Zodat ze weer een plaats in de samenleving te vinden.

Interactief plezier in je eigen driving range bay

Geniet met vrienden, collega’s of familie in je eigen bay, net als bij een bowling center. Oefen je swing, houd je scores bij en bewaar ze voor de volgende keer. Een leuk competitief spel-element in een relaxte gaming sfeer met drankjes en bites. 

Afbeelding bij Vernoemd naar Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez

Golf for all

Fun and games voor golfers en niet-golfers

Chi Chi is ideaal is voor pro’s, gevorderde golfers, beginners en niet-golfers. Je kunt op een ongedwongen manier kennismaken met het golfspel. Ervaren golfers kunnen hun swing trainen of bijvoorbeeld hun handicap verbeteren, als voorbereiding op competities en toernooien. Een rondje op de 69-holes baan is niet alleen een fantastische golfervaring, maar ook een mooie kennismaking met de natuur van het Utrechtse Noorderpark. Bovendien zijn er een aantal van de bekendste golfholes ter wereld nagebouwd. Dit is golfen op wereldniveau!

Gecertificeerde instructeurs van Nederland Golft

Ben je lid van een golfclub of niet en kom je gewoon op bezoek? Chi Chi heeft alles om iedereen een geweldige golfervaring te bezorgen. Met professionele begeleiding van Nederland Golft voor beginnende en ervaren golfers. Niet-golfers en kinderen kunnen kennismaken met golf, gevorderde golfers kunnen teamtraining krijgen en hun skills verbeteren. Volwassenen en kinderen kunnen op de 9-holes baan hun korte spelvaardigheden oefenen.