Meld je nog aan voor onbeperkt golflessen vanaf slechts € 225!

 Lesagenda

Shortgame.

Wanneer je goed scoort is golfplezier sneller het geval. Door de beste short-game faciliteiten te combineren met gave shortgame methodieken verbeter je jouw spelniveau pas echt.

Locatie.

Met een centraal gelegen locatie onder de rook van Utrecht kunnen golfers uit het hele land hier terecht.

Elk niveau.

Welk spelniveau je ook hebt, bij The Mondial kun je altijd terecht om optimaal te genieten van golf. Je kunt kiezen uit de 9 holes golfbaan of de 9 holes par 3 baan.

golflessen in Nieuwegein.

The Mondial.

Heemsteedseweg 32
3992 LS Nieuwegein


The Mondial.

Bij The Mondial vinden we het belangrijk dat jij het meeste plezier uit golf haalt. Wanneer je goed scoort is dat sneller het geval. Door de allerbeste short game faciliteiten te combineren met de allerbeste short game methodieken verbeter je jouw spelniveau pas echt. Of je nu een beginnende golfer bent of een gevorderde speler, met de lesmethode van The Mondial kun je rekenen op een specifiek voor jou samengestelde route naar succes.

Afbeelding bij The Mondial.

Voor alle golfers.

Welk spelniveau je ook hebt, bij The Mondial kun je altijd terecht om optimaal te genieten van golf. Je kunt kiezen uit de 9 holes golfbaan of de 9 holes par 3 baan. En natuurlijk ook voor het gave 9 holes Short Game Center. Een half uurtje, een uurtje, twee uurtjes of twee dagen golfen: je treft het allemaal op The Mondial.

Faciliteiten.

Snelle oefen-greens, uitdagende bunkers en een driving range met gras-tee’s, echte greens en bunkers om dagelijks jouw precisie-spel te kunnen oefenen. Alleen, met jouw team of vriendengroep met of zonder één van onze deskundige short game coaches. De oefenfaciliteiten zijn tijdens openingstijden vrij toegankelijk voor iedereen die – beter – wil leren golfen.

Afbeelding bij Faciliteiten.

GVB cursus informatie

De cursus
Je wordt om 9.30 door de golfleraar ontvangen en kun je kennis maken met de andere deelnemers.
Het programma begint om 10.00 en duurt tot ongeveer 16.00.

Lunch
Je kunt een lunch a la carte bestellen in ons restaurant. Let op dat je dit bij de inschrijving of bij de start van dag 1 doorgeeft. Deze kosten zitten niet in de cursuskosten inbegrepen en kun je ter plaatse voldoen bij de horeca van de golflocatie. Overig eten en drinken is ook voor eigen rekening en wordt elke dag afgerekend aan het einde van de cursusdag.

Golfclubs en materiaal
Heb je geen eigen golfclubs? Dan kun je die van ons lenen. De kosten hiervoor zitten bij de cursus inbegrepen.

Kosten cursus
Je kunt de kosten voor de cursus a €149,- betalen bij inschrijving of de factuur vooraf overmaken naar Nederland Golft b.v.  Graag onder vermelding van de volgende gegevens: 'NAAM, DATUM, LOCATIE' zodat wij de betaling kunnen verwerken en je deelname kunnen afronden.

De overboeking kan naar:
Nederland Golft B.V.
NL 67 RABO 0306 5717 14

Locatie
The Mondial
Heemsteedseweg 32
3992 LS Houten