Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

kwaliteit.

De golfschool staat al jaren bekend om zijn enthousiasme en kwaliteit.

faciliteiten.

De driving range met overdekte en niet-overdekte afslagplaatsen, een 9 holes baan en 6 korte holes maken de locatie geschikt voor alle golfers.

enthousiasme.

Het onbegrensde enthousiasme van de golfpro is al jarenlang een begrip.

golflessen in Susteren.

Golfbaan Echt-Susteren.

Hommelweg 3
6114 RR Susteren


De golfbaan en oefenfaciliteiten.

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving “de Hei”. De golfbaan is voorzien van een 9 holes golfbaan, 6 hole approach baan, een overdekte driving-range en 2 oefengreens. De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf Courses, gespecialiseerd in golfbaan architectuur en aangesloten bij het European Institute of Golf Course Architects. Het baanontwerp voldoet aan de eisen die de Nederlandse Golf Federatie stelt voor de A- status en wordt door de lage handicappers als uitdagend ervaren. Alle greens zijn opgebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties. Kenmerkend voor deze USGA greens is dat ze uitermate snel zijn.

Cursusinformatie en examen.

Start
Je wordt om 9:30 door de golfleraar in ons clubhuis zodat je kennis kunt maken met de mede-cursisten. Het programma duurt op beide dagen tot circa 15.30/16:00 uur.

Lunch
Je kunt op deze locatie lunchen. Dit kun je vooraf regelen met het restaurant of op de dag zelf aangeven. Eten en drinken is uiteraard voor eigen rekening.

Kosten cursus
Je kunt €149,- betalen bij de inschrijving of de factuur vooraf overmaken naar Nederland Golft.

Adres
Het adres van golfbaan Echt-Susteren is:

Golfbaan Echt-Susteren
Hommelweg 3
6114 RR Susteren

Afbeelding bij Cursusinformatie en examen.