Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

6 holes

Chi Chi is een venue waar de golfer een 6 holes baan loopt in een uurtje. Aantrekkelijk voor beginners en toch uitdagend voor ervaren spelers.

Golf met de WOW-factor

Met de 6-holes baan die ‘t hele jaar open is, een driving range met 78 afslagpunten, 16 bays, 2 pro-studio’s, oefengebieden en golf games.

Entertainment

We tillen golf naar de 21e eeuw: golf als entertainment. Je spel verbeteren of tegen vrienden spelen.

golflessen in Utrecht.

ChiChi Golf 'vanaf 2022'.

Gageldijk 1
3566 ME Utrecht


Chi Chi Golf Entertainment Venue Fun for everyone

Een uniek golf entertainment concept

Golf is een sport voor iedereen geworden. Voor jong en oud en alle rangen en standen.
Golf is zelfs al de derde sport van het land. Nederland telt nu ruim 350.000 golfers.
Maar hun wensen veranderen. Veel mensen vinden de 18- en 9-holes banen bij traditionele golfclubs duur en vooral tijdrovend. Een gat in de markt waar de initiatiefnemers van Chi Chi slim op inspelen. Door golf te verbinden met entertainment rondom een 6-holes baan, ontstaat een volstrekt nieuw en uniek golfbelevingsconcept in Nederland. Gelegen in het prachtige Utrechtse Noorderpark.

6 holes is the name of the game

Chi Chi is een venue waar de golfer een 6 holes baan loopt in een uurtje. Aantrekkelijk voor beginners en toch uitdagend voor ervaren spelers. Waar je als niet-golfer op een leuke manier kennis maakt met golf, op je eigen verwarmde afslagplaats. Een plek waar iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt. Waar je je met vrienden, collega’s en familie geweldig amuseert. Waar je heerlijk kan eten en drinken in goede restaurants en stijlvolle bars. Een verjaardag, huwelijk of jubileum viert en als bedrijf een spraakmakend event houdt.

Golfplezier met de WOW-factor

Vergeet de klassieke golfclub met dure lidmaatschappen, ‘ons kent ons’ en dresscodes. Met de 6-holes baan die ‘t hele jaar open is, onderscheidende all-day horeca, een driving range met 78 afslagpunten, 16 bays, 2 pro-studio’s, oefengebieden, interactieve golf games en vergaderzalen is Chi Chi dé plek waar iedereen welkom is. Tel daar bij op een onderscheidend interieur, het enorme terras, plus de eerste skybar van Utrecht en je hebt een golfvenue met de absolute WOW factor.

Bewezen succesformule

In het buitenland zijn vergelijkbare golf entertainment- en horecaconcepten zoals Topgolf zeer succesvol en trekken veel nieuwe doelgroepen aan. Net als vergelijkbare leasure- concepten voor bowlen en jeu de boules. Net als bij deze formules staat ook bij Chi Chi plezier voor iedereen centraal. Chi Chi draait helemaal om het hebben van een leuke tijd. Om entertainment, relaxen, feesten en lekker eten en drinken en natuurlijk om golf.

Afbeelding bij Golfplezier met de WOW-factor

The Venue

Het 3000m2 meter grote complex wordt vanaf scratch opgebouwd. De ondernemers creëerden samen met architect Dennis IJsselstein en ontwerpers Anne Cowan en Dewran van der Lee een plek met een bijzondere uitstraling. Latijns-Amerikaanse elementen worden gecombineerd met opvallende kleuren, planten, comfortabel meubilair, authentieke lampen en bijzondere objecten.

3 niveaus

Chi Chi wordt een golf- en entertainmentcomplex van maar liefst 3 niveaus. De venue combineert restaurants met een moderne golfspelervaring: in een grote, 80 bays omvattende driving-range wordt het golfspel uitdagend en gevuld met entertainment.

Veelzijdige all-day horeca

De entree geeft toegang tot de centrale hal met receptie, shop en lobby/lounge met dag- horeca. Via de royale trap en lift bereik je het restaurant en de driving-range op niveau 1. Eén van de vele eetgelegenheden. Het restaurant biedt plek aan 120 à la carte lunchende of dinerende gasten en beschikt over een groot terras, met fraai uitzicht op de driving range en het Noorderpark.

Eyecatcher en spil van het restaurant is de majestueuze ronde hangende bar. De plek waar alles samenkomt, met daaromheen een lounge en borrelruimte. Stap in het optimisme en elegantie design van de roaring twenties. Laat je meenemen op een foodtrip langs de mooiste golflocaties ter wereld, van Puerto Rico tot Andalusië en van Zuid-Afrika tot Bali. Deze locaties bieden zo’n gevarieerde rijkdom aan food- en drankinspiratie dat er regelmatig van menukaart gewisseld kan worden.

Van fine dining tot street food, cocktails en bites

Zowel de lounge bij de entree, de driving-range op de eerste verdieping als de roof-loft bieden een ruime keuze aan heerlijke bites, good food en een grote selectie bieren, wijnen en cocktails. Naast het hierboven genoemde restaurant, wordt in de overige ruimtes de hele dag een compacte menukaart gehanteerd. En dan hebben we het nog niet eens over dat andere pièce de résistance van Chi Chi: de eerste echte skybar van Utrecht! Chi Chi is in alle opzichten een premium experience.

Vernoemd naar Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez

Pro-golfer ‘Chi Chi’ Rodríguez heeft vele successen op zijn naam. Een flamboyante entertainer die het publiek volledig in zijn greep had. Een tovenaar en entertainer met de golfclub, beroemd geworden met de ‘toreador’ signature: de manier waarop hij zijn putter als een zwaard weg stak. Een topgolfer die lak had aan traditionele golfconventies. Net als de venue Chi Chi.
Een man met een verfijnde stijl. Altijd dressed to impress, maar ook toegankelijk en met een groot hart. Zo is hij tegenwoordig ambassadeur van zijn non-profit organisatie in Florida, waarbij hij jongeren uit risicogroepen op academisch, economisch en sociaal vlak verder helpt middels het golfspel. Zodat ze weer een plaats in de samenleving te vinden.

Interactief plezier in je eigen driving range bay

Chi Chi is géén golfclub, maar een horeca- en belevingsconcept. Geniet met vrienden, collega’s of familie in je eigen bay, net als bij een bowling center. Oefen je swing, houd je scores bij en bewaar ze voor de volgende keer. Een leuk competitief spel-element in een relaxte gaming sfeer met drankjes en bites. 

Afbeelding bij Vernoemd naar Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez

Golf for all

Fun and games voor golfers en niet-golfers

Chi Chi is ideaal is voor pro’s, gevorderde golfers, beginners en niet-golfers. Je kunt op een ongedwongen manier kennismaken met het golfspel. Ervaren golfers kunnen hun swing trainen of bijvoorbeeld hun handicap verbeteren, als voorbereiding op competities en toernooien. Een rondje op de 6-holes baan is niet alleen een fantastische golfervaring, maar ook een mooie kennismaking met de natuur van het Utrechtse Noorderpark. Bovendien zijn er een aantal van de bekendste golfholes ter wereld nagebouwd. Dit is golfen op wereldniveau!

Gecertificeerde instructeurs van Nederland Golft

Ben je lid van een golfclub of niet en kom je gewoon op bezoek? Chi Chi heeft alles om iedereen een geweldige golfervaring te bezorgen. Met professionele begeleiding van Nederland Golft voor beginnende en ervaren golfers. Niet-golfers en kinderen kunnen kennismaken met golf, gevorderde golfers kunnen teamtraining krijgen en hun skills verbeteren. Volwassenen en kinderen kunnen op de 6-holes baan hun korte spelvaardigheden oefenen.

Ideaal voor bedrijfsuitjes, -meetings en -events

Golf & business: altijd een prima combinatie en al helemaal met horeca van hoog niveau. Chi Chi biedt diverse B-to-B-faciliteiten voor vergaderingen, events, presentaties, klanten- en bedrijfsuitjes. Van kleine meetings en feestjes tot golftoernooien tot wel 500 personen.

Uitstekend bereikbaar

Chi Chi komt in het prachtige Park Ruigenhoek aan de Gageldijk in Utrecht. Dit recreatiegebied trekt mensen uit de wijde omgeving die de venue dan ook makkelijk zullen ontdekken. De venue is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op nog geen minuut rijden ligt de A27 richting Hilversum, Breda en Amersfoort. Utrecht-centrum ligt op een steenworp afstand. Bovendien is er een eigen parkeerterrein met 150 parkeerplaatsen, gratis voor gasten.

Afbeelding bij Ideaal voor bedrijfsuitjes, -meetings en -events