Bekijk hier ons Corona protocol om veilig te kunnen golfen.

 Lesagenda

Goede faciliteiten.

Een mooie overdekte driving range en een goed onderhouden oefengreen maken Crimpenerhout een perfecte locatie om te oefenen of lessen te volgen.

Enthousiasme.

De golfprofessionals van Crimpenerhout staan 7 dagen per week voor je klaar om hun enthousiasme voor de golfsport over te brengen.

Ontspanning en plezier.

Op een ontspannen manier je favoriete sport beoefenen. Dit kan 365 dagen per jaar op Crimpenerhout. Geen gedoe, geen lastige lidmaatschappen. Gewoon laagdrempelig golfen.

golflessen in Krimpen.

Crimpenerhout.

C.G. Roosweg 9
2931 LK Krimpen


Crimpenerhout.

Op Golfbaan Crimpenerhout wordt lesgegeven door onze professionals met jaren ervaring als professional. Natuurlijk zijn ze lid van de PGA. Zij hebben ruime ervaring met het lesgeven op elk niveau. Er zijn verschillende mogelijkheden om te lessen, je kunt privé lessen nemen of één van de cursussen volgen.

Iedereen zal op Golfbaan Crimpenerhout optimaal kunnen genieten van de geboden faciliteiten. De baan, een prachtig aangelegd waterrijk gebied met spannende bunkers, ontworpen door de bekende Belgische baanarchitect Bruno Steensels, biedt een perfecte uitdaging voor de beginnende en geoefende golfers.

Brasserie.

Brasserie Crimpenerhout grenst aan Golfbaan Crimpenerhout en biedt een fantastisch uitzicht op de surfplas van recreatiegebied Krimpenerhout. Een prachtig stukje natuur met vele vogels. Zowel golfers als niet-golfers zijn hier van harte welkom. De brasserie biedt bezoekers een sfeervol ingericht restaurant met terras voor diverse gelegenheden. De keuken staat garant voor culinaire verwennerij. Het spreekt voor zich dat de kaart geregeld wijzigt, waarin de seizoenen mede bepalend zijn voor de suggesties. De gezellige entourage zorgt ervoor dat gasten van Brasserie Crimpenerhout zich thuis voelen.

Afbeelding bij Brasserie.

GVB cursus informatie.

Start
Je wordt om 9:30 door de golfleraar in ons clubhuis zodat je kennis kunt maken met de mede-cursisten.
Het programma duurt op beide dagen tot circa 16:30 uur maar het kan iets uitlopen.

Lunch
Je kunt een lunch a la carte bestellen in ons restaurant. Let op dat je dit bij de inschrijving doorgeeft. Deze kosten kun je ter plaatse voldoen en zitten niet in de cursuskosten. Ook overig eten en drinken is voor eigen rekening en kun je elke dag afrekenen aan het einde van de cursusdag.

Kosten cursus
Je kunt €129,- vooraf overmaken of bij de online boeking direct afrekenen.

Adres
Onze golflocatie Crimpenerhout is hier te vinden:

C.G. Roosweg 9
2931 LK Krimpen aan de Lek