Meld je hier aan voor de 15 euro lessen. 

 Lesagenda

Wie zijn wij

Fun en gewoon golf voor iedereen

Nederland Golft staat voor plezier, laagdrempeligheid, betaalbaarheid en op een ontspannen manier het golfspel leren of verbeteren. Geen moeilijke toelatingseisen, dresscodes en dure cursussen. De club van Nederland Golft vindt dat golf vooral leuk moet zijn!  Daarom willen wij deze prachtige sport nu toegankelijk én betaalbaar maken. Echt voor iedereen. Wij hebben locaties door het hele land waar wij onze visie op deze fantastische sport laten zien. Van lokale wedstrijden, clinics en cursussen tot een landelijke 9-holes Tour! Doe dus ook mee en #jointheclub.

GVB Cursus of Handicap 54

Wil je beginnen met golfen? Dan is de 2-daagse cursus de beste manier om op een laagdrempelige en ontspannen manier kennis te maken met de sport. Na 2 dagen intensief les in de theorie en praktijk van de sport krijg je baanpermissie voor de bij ons aangesloten banen. Bij slaging van het golf-regelexamen en het lopen van de eerste officiële handicapkaart ben je gerechtigd om op bijna alle banen in Nederland te spelen. Uiteraard krijg je van ons de nodige begeleiding zodat alles soepel zal verlopen. 

Golflessen

Wil je na een golfcursus echt aan je golfspel en techniek gaan werken? Dan bieden we je na het lesweekend op al onze locaties het onbeperkte golflessen concept aan. Met dit lesconcept kun je op een leuk, laagdrempelige en ontspannen manier golfles volgen. Op al onze locaties krijg je les van onze ervaren teaching professionals. Is het onbeperkte lesconcept iets voor jou, schrijf je dan snel in en je zult zien dat jouw golfspel snel vooruit gaat.

Golfreizen

Naast lessen en cursussen bieden wij ook golfreizen. Deze zijn altijd volledig verzorgd en begeleid. Samen met een golfpro kan je in het buitenland je spel verbeteren. Kijk dus ook snel naar ons aanbod van golfreizen.